NEXT STEP BROADWAY
Ballet, Tap, Jazz, Hip Hop, Musical Theatre, Acting, Voice, Gymnastics

Summer Dance Classes

DOWNLOAD SUMMER CLASS REGISTRATION FORM HERE
SummerClassReg '15.pdf
163.7 KB


2015 SUMMER DANCE CLASS SCHEDULE

July 7th through August 12th

TUESDAYS                     

PRE-BALLET (45 min) (Ages 3-4)
4:30pm

BALLET/TAP (1 hr) (Ages 4-6)
5:15pm

PRE-BALLET (45 min) (Ages 3-4)
6:15pm                       



WEDNESDAYS                     

HIP-HOP
(1 hr) (Ages 5-8)
4:30pm             

BALLET/TAP (1 hr) (Ages 5-7)
5:30pm

INT. BALLET (1 hr) (Ages 7 & up)
6:30pm



                                        SCHEDULE BY DAY 2014-15                                                 

MONDAY

4:00 Ballet/Tap I  [4 & 5yrs]
4:00 Ballet A & B open ballet  [must be in Ballet A or B]
5:00 Tap I (45min) [6-9yrs]
5:00 Ballet D  [10 & up]
5:45 Musical Theatre/Jazz II  [7-10yrs]
6:15 Pointe  (30 min) – invitation only

6:45 Ballet C  [9 &10yrs]



TUESDAY
3:45 Pre-Ballet  (45min)  [3 & 4yrs]
4:30 Ballet/Tap I  [4 & 5yrs]
4:45 Hip Hop III  [7-10yrs]
5:45 Ballet A  [7 & 8yrs]
6:30 Ballet/Tap I  [4 & 5yrs]
6:45 Tap II (45min) [10 & up]
7:30 Hip Hop IV  [10 & up]


WEDNESDAY
3:45 Ballet/Tap III  [6 & 7yrs]
4:00 Ballet/Tap II  [5 & 6yrs]
4:45 Jazz  [10 & up]
5:00 Pre-Ballet  (45min)  [3 & 4yrs]

5:45 Ballet/Tap II  [5 & 6yrs]
5:45 Ballet B  [8 & 9yrs]
6:45 NSTT 1  [7 & up]
6:45 NSTT 2 [9 & up] - invitation only

THURSDAY

3:45 Hip Hop I  (45min)  [4-6yrs]
4:30 Ballet/Tap I  [4 & 5yrs]

4:30 Hip Hop II  [6-8yrs]
5:30 Musical Theatre/Jazz I  [5-7yrs]
5:30 Ballet C & D open ballet  [must be in Ballet C or D]
6:30 Ballet/Tap III  [6 & 7yrs]
6:30 Acting  (45min)  [7 & up]
7:15 Voice  (45min)  [6 & up]
7:30 Step & Break (45min) [7 & up] - [BOYS ONLY CLASS]



FRIDAY

6:00 Musical Production "Beauty and the Beast JR"                                                                        (2 hrs)  [5 & up]


SATURDAY

9:00 Ballet/Tap I  [4&5yrs]
10:00 Pre-Ballet  (45min)  [3 & 4yrs]
10:00 Creative Mvt (45min)  [2 & 3yrs]
10:45 Ballet/Tap II  [5 & 6yrs]
10:45 Gymnastics II  [7 & up]
11:45 Gymnastics I (45min)  [4-6yrs]


DOWNLOAD 2014-15 REGISTRATION FORM HERE
2014-15_Fall_Reg._Form.pdf
201.1 KB

Website Builder